bewuste keuzes

Bewuste keuzes, verse producten en lokale leveranciers bij Restaurant Corsica! te Kessel.


Bij restaurant Corsica! maken we bewuste keuzes. Wij kiezen graag voor verse producten, waar mogelijk bij lokale leveranciers vandaan. Het is ons streven steeds meer producten uit de regio toe te voegen op onze kaart.


Bakker Peeters, slager Geraedts en de firma Bex uit Kessel zorgen voor ons brood, vlees en aardappelen. Onze Mozzarella is van TebbenKaas uit Blerick.


We hebben ook bewust gekozen voor Gulpener Bier. Dit om zowel de smaak van de Gulpener bieren, als de bewuste bedrijfsvoering van Gulpener.


Ons sorbetijs wordt geproduceerd in Helenaveen bij Hoeve Willem III, daar wordt op ambachtelijke wijze heerlijk ijs gemaakt.


Wij hebben standaard Chateau Neubourg premium pils op de tap, met daarnaast een seizoensbier zoals Lentebock, Korenwolf, Herfstbock of Wintervrund. Op fles hebben wij Gerardus Blond en Dubbel, La Trappe Blond, Dubbel, Tripel en Quadripel.


De vruchtensappen komen van Appelaere in Zeeland. We hebben appel-, peren- en sinaasappelsap.


Al onze wijnen komen uit de klassieke mediterrane wijnlanden, Spanje, Italië en Frankrijk. Wij hebben ook bewust gekozen om een aantal biologische wijnen op de kaart te zetten, zoals die van het wijnhuis Le Canon du Maréchal uit Frankrijk en het wijnhuis Sogno Del Sud uit Italië.

Restaurant Corsica!    Kessel          copyright 2016 © all rights reserved          Nummer Elf Webdesign Venlo